Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BLOGOK

KANDALLÓ HATÉKONYSÁGÁNAK NÖVELÉSE

KANDALLÓ HATÉKONYSÁGÁNAK NÖVELÉSE

2023. 03. 18. 16:00:15

Egyre gyakrabban halljuk ezt a kérdést: „Hogyan lehetne javítani a kandalló hatékonyságát?”

Amikor már nem csupán egy látványelemnek szánjuk a kandallónkat, hanem teljes értékű fűtőberendezésként szeretnénk használni. Ebben a cikkben a német Camina-Schmid gyár profi megoldását mutatjuk be és igyekszünk megválaszolni a felmerülő kérdéseiket. Bármilyen kandalló- vagy kályhamodellhez hozzáigazítható.

Hogyan vásároljunk kandallót?

Hogyan vásároljunk kandallót?

2018. 12. 10. 18:07:36

 

A tűz látványa különlegessé és hangulatossá varázsolja otthonunkat. Ahhoz viszont, hogy ne csak a lakás díszeként szolgáljon, hanem akár egész otthonunkat befűtse, fontos, hogy a megfelelőt válasszuk ki a számos eladó kandalló közül.

Cikkünkben bemutatjuk, hogy mire érdemes odafigyelni a kandallóvásárlás során. Összeszedtük mindazon pontokat, melyekre érdemes kitérni még a betét kiválasztása előtt.

BIOKANDALLÓ - LÁTVÁNY, HANGULAT ÉS KÉNYELEM...

BIOKANDALLÓ - LÁTVÁNY, HANGULAT ÉS KÉNYELEM...

2018. 11. 20. 12:14:25

 

Nem kell lemondania a valódi tűz élményéről, hiszen biokandallóinkat akár irodába, lakásba is bátran ajánljuk. Összeszerelése rendkívül egyszerű, szakembert nem igényel, akár percek alatt üzembe helyezheti és élvezheti a lobogó tűz látványát. 

Alternatív megoldás - Hordozható kályhák

Alternatív megoldás - Hordozható kályhák

2018. 11. 12. 14:29:05

 

Ha kandallóra vágyik, de nem szeretné átalakítani otthonát, megkímélné magát az építéssel járó kellemetlenségektől, akkor válasszon hordozható kályháink közül!

Tűztérbetét típusaink

Tűztérbetét típusaink

2018. 10. 29. 12:37:21

 

Mivel fő profilunk a kandallótechnika, ezen belül is a kandalló betétek, tűzterek és ezek kiegészítőinek forgalmazása, így figyelembe vesszük azt, hogy ezeknek a speciális termékeknek speciális szakmai nyelve is van, de ezt nem mindenki érti.

Kandalló vagy cserépkályha?

Kandalló vagy cserépkályha?

2018. 10. 29. 00:00:00

A klasszikus kérdés, cserépkályha vagy kandalló...

Ebben a bejegyzésben összehasonlítjuk a cserépkályha és a kandalló működését, megpróbálunk segíteni az olvasóinknak, mi lenne a legjobb választás.