Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PLANIKA BASKET FIRE LOGS

Gyártó cikkszám: PBASKETFL
Cikkszám: PBASKETFL
Elérhetőség: Rendelhető

A Basket Fire Logs egy szabadon álló automata kandalló. Tökéletes megoldás mindazok számára, akik a szmogellenes előírások hatálya alá tartozó városokban élnek, ahol a fatüzelésű kályhák betiltottak. Ez a környezetbarát bioetanolos kandalló nem igényel kéménycsatlakozást. Egyetlen gombnyomással néhány másodpercen belül lángra kapja a lángot. A kandalló horganyzott acélból készült. Az edzett üveg magas hőállóságot biztosít

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

Nincs szüksége felújításra vagy átalakításra. Ezt a bioetanolos kandallót kompakt méretének köszönhetően egyszerűen beépítheti egy meglévő fali nyílásba.

KÖNNYEN ÖSSZESZERELHETŐ

Mivel a bioetanolos kandallót előre összeszerelve kaphatóak, Önnek csak csatlakoztatnia kell a készüléket egy konnektorhoz, és etanollal feltölteni, hogy élvezhesse a működését.

LÁNGSZABÁLYOZÓ RENDSZER

Az etanolos kandalló 2 fokozatú lángmagassággal van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben kontrollálhassa a tüzet. Egyéni igényektől függően beállíthatjuk az Eco üzemmódot a kíméletes tűzhöz, vagy növelhetjük a lángot, hogy nagyobb hőt kapjunk.

EGYSZERŰ TÜZELÉS

A beépített automatikus töltőrendszer a készülékhez csatlakoztatott speciális szivattyúval látja el a tartályt a szükséges mennyiségű bioüzemanyaggal. Ez a technológia segít kiküszöbölni a tartály túltöltésének vagy az üzemanyag kiömlésének kockázatát.

TISZTA ÉS HATÉKONY TŰZ

A fejlett BEV technológiával garantált a legtisztább égési folyamat. Nincs közvetlen érintkezés az üzemanyag és a láng között. Csak kis mennyiségű szén-dioxid és vízgőz szabadul fel.

ÉREZZE A TERMÉSZETES TŰZ HANGULATÁT

A Basket Fire Logs tökéletes helyettesítője a hagyományos fatüzelésű kályhának. Ezzel a bioetanolos kandallóval a modernitás és a tiszta tűz kényelmét is élvezheti. A kézzel készített kerámia rönkök és parázs hozzáadása egy igazi máglya benyomását kelti. Opcionálisan hozzáadhatja a dekoratív rácsot.

Leírás

Paraméterek

Méret (hosszúság x magasság x mélység) 550 mm – 163 mm – 265 mm
Szobafűtési kapacitás min. 28 m³
Teljesítmény max 2,8 kW
Égési idő max. 6,5 óra
Tüzelőanyag típusa Bioetanol
Üzemanyag kapacitás 1,8 L
Súly 14,5 kg
Tápegység 230 W
Csak beltéri használatra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás és Paraméterek

Méret (hosszúság x magasság x mélység) 550 mm – 163 mm – 265 mm
Szobafűtési kapacitás min. 28 m³
Teljesítmény max 2,8 kW
Égési idő max. 6,5 óra
Tüzelőanyag típusa Bioetanol
Üzemanyag kapacitás 1,8 L
Súly 14,5 kg
Tápegység 230 W
Csak beltéri használatra