Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

PLANIKA FLA3 (1490)

Gyártó cikkszám: FLA31490
Cikkszám: FLA31490
Elérhetőség: Rendelhető

     Az FLA3 a világ első "intelligens kandallójaként" ismert, és az egyik legjobb a Planika kínálatában. Ez a hosszú kandallóbetét minden korszerű megoldással rendelkezik, mint például hőmérséklet-, szeizmikus és dőlésérzékelőkkel, vezeték nélküli vezérléssel és automatikus utántöltő rendszerrel. Az üzemanyagtartály vastag rozsdamentes acélból készült a biztonság érdekében. A Planika évtizedek óta úttörő szerepet tölt be a bioetanolos kandallók biztonsága terén. Megoldásaink világszerte védik a vásárlókat. Most mindezeket egy FLA3 kandallóban is megkaphatja. Ennek a luxus kandallónak a hossza és kivitelezése egyénileg testre szabható.

HŐMÉRSÉKLET-ÉRZÉKELŐK

    Több hőmérséklet-érzékelőt helyeznek el a kandalló kulcsfontosságú részein. Ezek 0,1 Celsius-fokig érzékenyek, és azonnal reagálnak a megadott küszöbértékektől való bármilyen eltérésre.

TÜZELŐANYAG-SZINTÉRZÉKELŐ

     Az égési folyamat helyes lefutásának biztosítása érdekében a kandalló infravörös CO2-érzékelővel lett felszerelve. Ez figyeli a levegő minőségét, és bármilyen riasztás esetén csökkenti a láng magasságát/kikapcsolja a kandallót.

SZEIZMIKUS ÉRZÉKELŐK

    A fokozott szeizmikus aktivitású területeken élő ügyfeleink igényeinek kielégítésére egy külön szeizmikus érzékelőt vezettünk be, amely kikapcsolja a készüléket, ha rezgéseket érzékel. Akkor is reagál, ha a készüléket megütik.

KIÖMLÉSÉRZÉKELŐ

   Mivel bioetanollal foglalkozunk, mindig jó, ha van egy nedvességérzékelő rendszer. A készülék szándékosan megdöntött alja biztosítja, hogy minden feltételezett üzemanyagcsepp pontosan az érzékelőre essen.

ROBUSZTUS FELÉPÍTÉS

   A vastag falú, rozsdamentes acélból készült üzemanyagtartály a kandalló gerinceként működik. A mechanikai, kémiai és hőhatásokkal szembeni szilárdságát tesztelték. Minden teszten ragyogóan megfelelt. Ugyanebből az anyagból készült a kandalló belsejét védő fedőlap is.

TÜZELŐANYAG-KIHÚZÓ RENDSZER

     Az FLA3 kandalló olyan rendszerrel van felszerelve, amely a fel nem használt tüzelőanyagot a rendszerből visszavezeti a rozsdamentes acél tüzelőanyag-tartályba, ha a készülék nincs használatban. Ugyanez történik, ha a kandalló bármilyen szokatlan helyzetet érzékel.

Paraméterek

Méret (hosszúság x magasság x mélység) 1490 mm – 220 mm – 280 mm
Szobafűtési kapacitás min. 130 m³
Teljesítmény max 13,0 kW
Égési idő max. 11 óra
Tüzelőanyag típusa Bioetanol
Üzemanyag kapacitás 8,6 L
Tápegység 230W
Csak beltéri használatra
Távirányítóval vezérelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás és Paraméterek

Méret (hosszúság x magasság x mélység) 1490 mm – 220 mm – 280 mm
Szobafűtési kapacitás min. 130 m³
Teljesítmény max 13,0 kW
Égési idő max. 11 óra
Tüzelőanyag típusa Bioetanol
Üzemanyag kapacitás 8,6 L
Tápegység 230W
Csak beltéri használatra
Távirányítóval vezérelhető