Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Gyártó cikkszám: PANORAMATHREE
Cikkszám: PANORAMATHREE
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

PLANIKA PANORAMA FIREPLACE THREE-SIDED

Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

HÁROMOLDALAS KANDALLÓ: A háromoldalas kandalló igazi panoráma  látványt biztosít a tűzre. Élvezze a legszélesebb lángot a három különböző oldalról. 

ZERO TÁVOLSÁG: Az a funkció, amely lehetővé teszi, hogy a kandallót éghető anyagokból készült házba szerelje be, és akár TV-t is felakaszthat a kandalló fölé.

HŐELOSZTÓ SZELLŐZŐNYÍLÁSOK: A Panoráma kandalló komplett alkatrészkészlettel rendelkezik a hatékony hőelosztás érdekében.

ÜVEGGEL ZÁRT: A panoráma kandalló tartós edzett üveglapokkal, zárt. A kandalló felső felülete a mellékelt üveghab kavicsokkal borítható az esztétikai értékének növelése érdekében. Opcióként az égő kerámia rönkökkel vagy fehér kövekkel díszíthető.

ÚJ AUTOMATA ÉGŐ: Az új égő a szabadalmaztatott BEV® technológiának köszönhetően sokkal mélyebb és gazdagabb lángot biztosít. Ez az iparág legfejlettebb terméke, amely a legtisztább égési folyamatot biztosítja füst, szag és hamu nélkül. A láng az etanol gőznek elégetésével keletkezik, és nincs közvetlen érintkezése a folyékony tüzelőanyaggal.

KÜLSŐ VEZÉRLŐPANEL: A kandalló intuitív kezelőpanellel rendelkezik, valamint automatikus utántöltéshez szükséges bemeneti nyílással. A panel 2,5 m hosszú csatlakozóval ellátott, és azt kell felszerelni. a kandalló mellé, az égőfelület fölé..

TÁVVEZÉRLÉSI LEHETŐSÉGEK: Vezérelje a tüzet a mellékelt távirányítóval, app-on okostelefonján vagy egy otthoni automatizált rendszerrel (Smart Home System).

Méret (hosszúság x magasság x mélység) 1219 mm – 508 mm – 406 mm
Szobafűtési kapacitás min. 70 m³
Teljesítmény max 7,0 kW
Égési idő max. 10 óra
Tüzelőanyag típusa Bioetanol
Üzemanyag kapacitás 5,5 L
Tápegység 230W
Súly 92,7 kg
Csak beltéri használatra
Távirányítóval vezérelhető

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére