Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SCHMID EKKO R 67h

Gyártó cikkszám: 66/2760-3030
Cikkszám: 66/2760-3030
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

A Schmid Ekko 67 kandallóbetét - sarokkandalló klasszisokkal

A Schmid Ekko 67 kandallóbetét az alsó-szászországi tapasztalt kandallógyártó széles termékpalettájának ragyogó kiegészítője. A legmodernebb tüzeléstechnikával és ugyanakkor elegáns megjelenéssel győz meg. Belső értékei önmagukért beszélnek. A 9 kW névleges hőteljesítmény, a legalább 78%-os hatásfok és a 225 m³-es helyiségfűtési kapacitás a Schmid Ekko kandallót a teljesítmény tekintetében igen magas szintre emeli. A Schmid számos tartozékot kínál, amelyekkel ez a hatékonyság még tovább növelhető. A Schmid gyártótól származó Ekko kandallóbetét például újrafűtőboxszal, felső tárolóval vagy meleglevegős felső regiszterrel, valamint a Schmid multi-control rendszerrel is felszerelhető.

 Tiszta kilátás az ablaküveg-öblítésnek köszönhetően

A jól átgondolt légkeringés megakadályozza a saroküveg kormosodását. Így mindig tisztán láthatja a lángokat, anélkül, hogy rendszeresen elő kellene vennie egy rongyot. A 4 oldalra nyomtatott, kristályos megjelenésű üvegnek köszönhetően a tűz látványa még tisztább.

 Környezettudatos fűtés fával

A fa megújuló nyersanyag. Az égés során keletkező szén-dioxid pontosan megfelel annak a mennyiségnek, amelyet a fa korábban a levegőből felvett. A fosszilis tüzelőanyagokkal ellentétben a fa ezért CO²-semlegesnek mondható.

 Állítható lábak

A kandallóbetét könnyen és gyorsan beállítható, hogy pontosan illeszkedjen a számára biztosított helyre. A speciálisan erre a célra tervezett lábak hajszálpontosan beállíthatók, így a Schmid Ekko kandallóbetétje ideálisan áll.

 Opcionális: külső levegőellátás

A Schmid Ekko 67 kandallóbetét a Schmid-től 125 mm átmérőjű külső levegőcsatlakozással rendelkezik. Ez lehetővé teszi a kiegészítő levegőellátást a ház egy másik helyiségéből vagy a házon kívülről. Ez különösen előnyös a passzív- és alacsony energiafogyasztású házak esetében.

A Schmid Ekko 67 - vizuálisan is kiemelkedő darab.

Nem csak a belső értékek különböztetik meg a Schmid kandallóbetétet. A szögletes előlap 90°-os szöget zár be. Ez lehetővé teszi, hogy két oldalról is teljesen akadálytalan kilátás nyíljon a belső tűzre. Ezenkívül az égéstér-bélést is választhatja: döntsön a fehér vagy antracit színű tűzkő égéstér-bélés között. Lehetősége van arra is, hogy az ajtót elforgatható (jobbra vagy balra) vagy felcsúsztatható változatban rendelje meg. Opcionálisan elektronikus ajtóhajtás is rendelhető. 

Tartozékok széles választéka

A Schmid kandallóbetét utómelegítő dobozzal, felső tárolóval vagy meleglevegős felső regiszterrel is felszerelhető. Így a keletkező fűtőgázok révén további hőenergia nyerhető és tárolható, ami viszont jól adagolva juttatható ki a beépítési helyre. Ez azt jelenti, hogy a tűz kialvása után még sokáig élvezheti a kellemes szobahőmérsékletet. Miért ne szerelné fel az Ekko-t a Schmid Multi vezérléssel? Ez automatikusan szabályozza az égéslevegő-ellátást, így mindig a lehető legjobb kibocsátási és teljesítményértékek érhetők el. Ez az optimalizált működés biztonságos a felhasználó számára, és biztosítja a komfortérzet növekedését.

Paraméterek

Névleges hőteljesítmény 15 kW
Hőteljesítmény-tartomány 8 - 16,7 kW
Hőteljesítmény üvegfelületen keresztül 60 %
Hőteljesítmény konvekción keresztül 40 %
Füstgázcsonk Ø mm-ben 250 / 200
Égési levegő csatlakozó Ø mm-ben 125
Égési levegőigény 36 m³/h
Távolság a sugárzási területen 800 mm
Tömeg 370 kg
Kipufogógáz tömegáram NWL-nél 17,2 g/s
A kipufogógáz hőmérséklete NWL-nél 221 °C
Szükséges kéményhuzat 12 Pa
Hatékonyság > 78%

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Leírás és Paraméterek

Névleges hőteljesítmény 15 kW
Hőteljesítmény-tartomány 8 - 16,7 kW
Hőteljesítmény üvegfelületen keresztül 60 %
Hőteljesítmény konvekción keresztül 40 %
Füstgázcsonk Ø mm-ben 250 / 200
Égési levegő csatlakozó Ø mm-ben 125
Égési levegőigény 36 m³/h
Távolság a sugárzási területen 800 mm
Tömeg 370 kg
Kipufogógáz tömegáram NWL-nél 17,2 g/s
A kipufogógáz hőmérséklete NWL-nél 221 °C
Szükséges kéményhuzat 12 Pa
Hatékonyság > 78%