Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Youtube videók

SCHMID S10 MAGAS HŐTÁROLÓ KANDALLÓ EKKO L67

Gyártó cikkszám: 30/0108-0000
Cikkszám: 30/0108-0000
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó:

A Camina S10 kandalló a Camina átfogó termékpalettájának része. Ide tartoznak a kandallók, amelyeket mindenekelőtt a sokféle kialakítás és az időtlen design jellemez. A német családi vállalkozás sokoldalú és egyedi lehetőségeket teremt a kandallók elhelyezésére az Ön szobáiban. Ezek egyik lehetősége az úgynevezett hőtároló rendszerek. Ezek a kandallók a tűz által sugárzott hő tárolására specializálódtak, így még órákkal az égés után is egészséges és kellemes sugárzó hőt biztosítanak helyiségeinek. A Camina kandallókészlet S10 high az egyik ilyen rendszer.

A Camina kandallókészlet S10 high homlokzatába épített konvektív légkivezetés biztosítja a konvekciós elvű további kellemes légfűtést. Ez az elv azon alapul, hogy a hűvösebb szobai levegő beszívódik, a tűztér forró külső fala felmelegíti, majd a légkivezető nyíláson ismét meleg levegő formájában távozik. A beton vagy a természetes kő tárolási potenciáljával kombinálva ez tökéletes és hatékony helyiségfűtést eredményez.

A Camina S10 magas kandallókészletben használt kandallóbetét a Schmid Ekko 6751 modellje. A 9 kW teljesítményű kandallóbetét akár 225 m³-es helyiségek fűtésére is alkalmas. A tűzálló agyaggal bélelt belső tér további hőt is tárol.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.